1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..



"ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ"

     Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών αλλά και την απουσία ευαισθησίας σε θέματα περιβάλλοντος η γνωστή παρέα των φίλων της θάλασσας δραστηριοποιήθηκε για μια ακόμη φορά. Συγκεκριμένα,  προέβη σε καθαρισμό μιας από της ομορφότερες περιοχές του Νομού μας, της παραλίας της Ερατεινής. 
     Προσδοκία όλων όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή είναι ο παραδειγματισμός και η ενεργοποίηση των πολιτών ώστε η καθημερινή τους συμπεριφορά να αντανακλά τον σεβασμό τους στο φυσικό περιβάλλον αλλά και η συμμετοχή τους να είναι βέβαιη σε ανάλογες πρωτοβουλίες στο μέλλον.       
     Ευχαριστούμε θερμά τους συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας Δήμαρχο Τολοφώνας, κ. ΑΝΘΙΜΟ Ανδρέα, κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ Μάρκο, κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γεώργιο (επαγγελματία αλιέα).                                           
                                                               το Δ.Σ
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό... 
           

«Με επιτυχία η επιχείρηση καθαρισμού παραλίας Απόλαυση-Μαϊάμι Ιτέας»

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός της παραλίας Απόλαυση έως Μαϊάμι Ιτέας, από τα μέλη του Συλλόγου μας. Τα μέλη μας συνέλεξαν από την θάλασσα πλήθος ελαστικών αυτοκινήτων,μια βαλίτσα, πλαστικές σακούλες και άλλα πλαστικά αντικείμενα.   
  Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να  ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ιτέας για την συμπαράστασή του με την αποστολή ενός απορριμματοφόρου και του γεύματος που προσέφερε στα μέλη που συμμετείχαν στον καθαρισμό. Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Σεπτέμβρη και πάλι γύρω στις 11.00 το πρωί για να καθαρίσουμε το λιμάνι της Ερατεινής.  
  Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό της επιχείρησης.
                                                    Το Δ.Σ

ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (e-mail)

        Ο Σύλλογος αποφάσισε να αλλάξει την διεύθυνση Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) από την παλιά krissaiosa@gmail.com,  στη νέα krissaios.dive@gmail.com   λόγω των συχνών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο Σύλλογος μας με φίλους που ήθελαν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Η παλιά διεύθυνση ισχύει και θα ενημερώνουμε τους φίλους μας για την αλλαγή της. Ευχαριστούμε και περιμένουμε τα μηνύματά σας στη νέα μας διεύθυνση.
                               Το Δ.Σ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΩΝ

  Ο Σύλλογος μας συμμετέχει στα πλαίσια του παγκόσμιου εορτασμού καθαρισμού των ακτών σε δύο δράσεις: 
την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 12.00 στον καθαρισμό της περιοχής πλαζ ΞΕΝΙΑ στην Ιτέα και 
την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 12.00 στον καθαρισμό του Λιμένα Ερατεινής
  Σας περιμένουμε να ενισχύσετε την δράση μας. 
Απαραίτητα γάντια χειρουργικά και πλαστικές σακούλες.
                                       Το Δ.Σ

Πρόσκληση σε καθαρισμό του βυθού

  ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ  Σε μία ακόμη εθελοντική προσπάθεια, τα μέλη του συλλόγου μας Δροσόπουλος Τάσος και Κοτοπούλης Χρήστος, εντόπισαν και με τη βοήθεια σάκων ανέλκυσης ανέσυραν ένα μέρος από δίχτυα αφημένα στο βυθό στην θέση ΄΄ αμμούδα΄΄στον όρμο Κοντίνεβα Γαλαξιδίου. Τα δίχτυα καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος στον όμορφο κάθετο τοίχο που κατεβαίνει έως τα 25 μέτρα. Η συγκεκριμένη περιοχή έχει προταθεί και βρίσκεται εντός της ζώνης τοποθέτησης του τεχνητού υφάλου, που η κατασκευή του αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη. Ζητούμε τη συνδρομή οποιουδήποτε διαθέτει σκάφος και μπορεί να μας βοηθήσει στην ανέλκυση των διχτύων αφού μόνο με ανιδιοτελή προσφορά υπεύθυνων εθελοντών μπορεί να καθαριστεί ο βυθός και να δοθεί για την κατασκευή του υφάλου. 
                                                        Το Δ.Σ
Δείτε το ΝΕΟ βίντεο παρακάτω,,,