1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..



ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του λιμανιού και της παραλίας του Αγίου Νικολάου του Δήμου Δωρίδας. Στον βυθό υπήρχαν δεκάδες ρόδες, μπουκάλια , μπαταρίες, σωλήνες και άλλα αντικείμενα. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Ταγκαλή για την διευκόλυνση, το Υπολιμεναρχείο Γαλαξιδίου, τον Πρόεδρο της τοπικής ενότητας κ. Ι. Μπάκα, τους κατοίκους  και τα μέλη μας που αφιέρωσαν τον χρόνο τους για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός.





                                                      Εκ του Δ.Σ

Καθαρισμός Λιμένα Αγίου Νικολάου.

Ο καθαρισμός του Λιμένα Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου και ώρα 16.00, τα μέλη μας που θέλουν να συμμετάσχουν να ενημερώσουν το Δ.Σ.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΛΟΥ ΙΤΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του μόλου της Ιτέας την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Τα "ευρήματα" που ανελκύστηκαν από το βυθό ήταν ποδήλατα, μπαταρίες, ρόδες, δίχτυα και άλλα αντικείμενα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, το Υπολιμεναρχείο Ιτέας για την βοήθεια τους και τα μέλη μας για την συμμετοχή τους στο καθαρισμό.



                                                        
                                               Εκ του Δ.Σ.

Πρόγραμμα καθαρισμών λιμένων έτους 2012

1.Τετάρτη 20-6-2012 και από ώρα 16.00 καθαρισμός μόλου Ιτέας και εν συνεχεία Μαρίνας Τροκαντερού.
2.Τετάρτη 27-6-2012 και από ώρα 16.00 καθαρισμός λιμανιού Αγίου- Νικολάου
3.Υποβρύχια Βιντεοσκόπηση Μαρίνας Τρυζονίων.
4. Τετάρτη 4-7-2012 και από ώρα 16.00 καθαρισμός παραλίας Χιλιαδούς.


Οι ημερομηνίες και οι ώρες των καθαρισμών ενδέχεται να αλλάξουν λόγω καιρικών συνθηκών ή για άλλους λόγους.





                                             Εκ του Δ.Σ.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέλος του συλλόγου μας χθες παρατήρησε ότι έλλειπε η Ελληνική Σημαία από την πλαζ στη θέση Βραχάκια στην Ιτέα. Κάποιοι κατέβασαν τον ιστό και πήραν την Σημαία. Το συμβάν έγινε μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας. Παρακαλούμε εαν κάποιος που βρισκόταν στη περιοχή και έχει δει κάτι ας επικοινωνήσει με το σύλλογό μας. Εκτός από την αξία της σημαίας μας το γεγονός της κλοπής μας στεναχωρεί ιδιαίτερα από την στιγμή που ο σύλλογός μας προσφέρει εθελοντικό έργο στην κοινωνία μας. 
                          
                                        Εκ του Δ.Σ  

Ευχαριστούμε την κυρία Μαρία Καπαρέλη για την προσφορά της Ελληνικής Σημαίας στο σύλλογό μας.

EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


              
Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Άμφισσας ¨Οι Άγιοι Ανάργυροι¨ την Πέμπτη 7-6-2012 στην αίθουσα του ΤΕΙ Άμφισσας και ώρες από 11.00-14.00.Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο γονέων που έχουν παιδιά με καρκίνο ΦΛΟΓΑ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο για την άμεση προσφορά του όταν μέλος μας χρειάστηκε επειγόντως αίμα. 






                                             Εκ του Δ.Σ