1998-2018

1998-2018 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.. «Χορός Συλλόγου»
       Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ετήσια συνάντηση των μελών και φίλων του Συλλόγου την Παρασκευή 5 του Φλεβάρη στο μεζεδοπωλείο του «Μπεμπέλη» στο Γαλαξίδι.
     Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Αφροδίτη ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ  Βουλευτής του Νομού μας, ο κος Δρόσος ΑΓΓΟΥΡΑΣ Δήμαρχος Γαλαξιδίου, ο κος Δημήτριος ΙΝΤΕΡΝΟΣ  Αντινομάρχης Νομού Φωκίδας, ο κος Κων/νος ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντιδήμαρχος Άμφισσας, ο κος Ιωάννης ΣΧΙΖΑΣ Αντιδήμαρχος Γαλαξιδίου και η κα Μαρίνα ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΥ αρχαιολόγος της εφορίας ενάλιων βυζαντινών αρχαιοτήτων.
     Ο Πρόεδρος Νίκος Σταντζούρης, στον σύντομο χαιρετισμό του, εξέφρασε την ευχή όλων των παρευρισκομένων, για την δημιουργία θαλασσίων πάρκων και τεχνητού υφάλου στην περιοχή του Κρισσαίου κόλπου,  για να γίνει επιτέλους ο νομός μας πόλος έλξης καταδυτικών δραστηριοτήτων καθώς επίσης και για την προστασία της ιχθυοπανίδας.
     Ακολούθησε απονομή διπλωμάτων σχολείων αυτόνομης κατάδυσης,  από τον εκπαιδευτή των σχολείων κο. Ελευθέριο  ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ στους κάτωθι μαθητές: για το πτυχίο (O.W.D) πρώτο αστέρι *
στους ΚΟΥΜΠΟΥΡΗ  Λουκά  του Αναστασίου, ΜΑΡΔΑΚΗ Ιωάννη του Ευθυμίου, ΜΠΑΝΑ Κων/νο του Σταματίου, ΧΑΛΔΕΑΚΗ  Μάριου του Νικολάου και ΧΑΤΗΡΑ  Ηλιάννας του Αθανασίου  
και για το πτυχίο A.O.W.D  δεύτερο αστέρι **
στους ΓΡΙΒΑ Ευθύμιο του Παναγιώτη, ΠΑΠΑΛΕΞΗ  Κων/νο του Νικολάου, ΣΤΑΝΤΖΟΥΡΗ Νικόλαο του Βασιλείου, ΣΦΕΤΣΟ Σπυρίδωνα του  Κων/νου και ΤΑΣΙΟ Ανδρέα του Κων/νου
Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι από τους φίλους μας Θανάση Κατσουλιέρη και Χρήστο Δασκαλόπουλο.
Υ.Γ: Απ την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε για να βοηθήσει τον Σύλλογό μας.
Ονομαστικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ENDEAVOR Linesτης οικογένειας Ευάγγελου ΤΖΑΝΕΤΑΤΟΥ, η οποία δραστηριοποιείται στην γραμμή Πάτρα – Brindisi με τα πλοία: ΕΛΛΗ  Τ. – ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ  Τ. και ΙΟΝΙΑΝ QUEEN για την προσφορά  2 εισιτηρίων με επιστροφή σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα  αξίας 400,00 Ευρώ. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα γίνει από τον κεντρικό πράκτορα της εταιρείας, «NAUTILUS»  Παναγιώτη ΒΡΥΩΝΗ, Όθωνος Αμαλίας 72, Πάτρα, τηλ. 2610 620061.
Την εταιρία «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» και την κα ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΟΥ
Τον κο  ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΚΩΝ/ΝΟ ιδιοκτήτη του καταστήματος ειδών αλιείας & κυνηγίου «ΜΟΥΡΑΓΙΟ»         Τον κο. ΣΧΙΖΑ ΙΩΑΝΝΗ και ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ για την  δωρεάν διαμονή στο υπέροχο ξενοδοχείο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» Τoν κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΟΡΡΙΑ ιδιοκτήτη του «SUPER MARKET BORRIAS» στην Κίρρα. Τον κο. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΕΦΑΛΑ ιδιοκτήτη του ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ «ΥΔΡΟΧΟΟΣ» Τους κυρίους ΓΡΙΒΑ ΕΥΘΥΜΙΟ & ΧΑΛΔΕΑΚΗ ΜΑΡΙΟ ιδιοκτήτες του καταστήματος «ΤΟ ΚΑΦΦΕΝΕΙΟ» Τον κο ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΛΙΒΟΤΤΟ ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΨΑΡΕΜΑ-ΚΥΝΗΓΙ-ΔΟΛΩΜΑΤΑ»  ΙΤΕΑ. Τον κο ΣΩΤΗΡΗ ΦΑΚΟ ιδιοκτήτη του καταστήματος ALL MOUNTAIN  ΑΜΦΙΣΣΑ. Την κα ΣΙΑΚΑΒΕΛΑ-ΓΙΟΥΣΕΦ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ιδιοκτήτρια καταστήματος ειδών αλιείας στην ΙΤΕΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στους ανθρώπους που βοηθούν τους Συλλόγους που ανιδιοτελώς συνεισφέρουν στο κοινό καλό.

Πέτρος ΚΑΛΛΙΘΕΑ