1998-2018

1998-2018 20 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Υ/Β ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2010


Πραγματοποιήθηκε χθες ο αγώνας Υ/Β σκοποβολής που είχε προγραμματισθεί να γίνει στο κολυμβητήριο Ιτέας στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα. Αξιοσημείωτο είναι ότι στον αγώνα μας σημειώθηκε πανελλήνιο ρεκόρ από τον αθλητή του ομίλου Τριχωνίδας ΠΑΣΧΟ Σπυρίδωνα, καθώς επίσης και πολύ μεγάλες επιδόσεις από την πλειοψηφία των αθλητών που συμμετείχαν. Συγκεκριμένα 20 από τους 32 αθλητές πήραν βαθμολογία άνω των 2099 μεταξύ αυτών και μια κυρία, η ΣΚΟΤΙΔΑ Φοίβη. Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε την επιτυχία των μελών του Συλλόγου μας, ΣΩΤΗΡΙΟΥ Σωτήριο που κατέλαβε την 12η θέση καθώς επίσης και του πρωτοεμφανιζόμενου αθλητή μας και νεότερου σε ηλικία (16 ετών) ΔΕΤΣΙΚΑ Δημητρίου ο οποίος κατέλαβε την 21η θέση στο ατομικό και την 9η στο ομαδικό με τον συναθλητή του, ΣΦΕΤΣΟ Σπυρίδωνα ανάμεσα σε γνωστά ονόματα του χώρου.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως κάτωθι: 
ΑTOMIKO:   Πρώτος   ΠΑΣΧΟΣ Σπυρίδων (2792) Ν.Ο. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ   Πανελλήνιο ρεκόρ
                      Δεύτερος  ΔΟΥΝΑΒΗΣ Γεώργιος (2751)  Ν.Ο ΣΥΡΟΥ
                      Τρίτος      ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κων/νος (2709) Ν.Ο. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

ΟΜΑΔΙΚΟ:  Πρώτοι  ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ Αναστάσιος - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Κων/νος       Ν.Ο. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ
                     Δεύτεροι ΜΠΕΛΛΟΣ Απόστολος - ΠΑΣΧΟΣ Σπυρίδων                  Ν.Ο. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ
                     Τρίτοι     ΔΟΥΝΑΒΗΣ Γεώργιος - ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΗΣ Κων/νος   Ν.Ο ΣΥΡΟΥ

 Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα, τα μέλη μας Κοντογεώργο Βαγγέλη και την σύζυγό του Μαρία,  την Μολέ Φανή και τον γιό της Βασίλη που επιτέλεσαν στο ακέραιο τα  καθήκοντά τους ως γραμματεία αγώνα,  τους χορηγούς  για την βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι οι Σύλλογοι μαζί να προβάλουμε την ιδιαιτερότητα του αθλήματος, καθώς επίσης και το ενδιαφέρον που κατακτά χρόνο με το χρόνο στους νέους ανθρώπους.
Γαλαξίδι   31 Μαΐου 2010
Το Δ.Σ

Υ.Γ Με νεότερη ανάρτηση θα δημοσιεύσουμε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα καθώς και ονόματα χορηγών και δώρα λαχειοφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: