1998-2018

1998-2020 22 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..Υποβρύχιος Καθαρισμός στο Αίγιο-Φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε ο Υποβρύχιος Καθαρισμός στη θέση του Ναυτικού Ομίλου στο Αίγιο. Αφαιρέθηκαν από το βυθό πολλά άχρηστα αντικείμενα, η ομαδική προσπάθεια από όλους τους εθελοντές μέσα και έξω από τη θάλασσα είχε άριστα αποτελέσματα.
Εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που συμμετείχαν στην δράση, επίσης θερμά ευχαριστήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας, στον Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αλυκής "Ο Άγιος Νικόλαος", στο Λιμενικό Ταμείο Αιγίου, στον Δήμο Αιγιαλείας, στην Τοπική Κοινότητα Αιγίου και στο Λιμεναρχείο Αιγίου για την άψογη συνεργασία, τη φιλοξενία  επίσης ευχαριστούμε το μεζεδοπωλείο "ΟΡΕΣΤΗΣ" και τον
 ιδιοκτήτη του κ Γιώργο Τυράννη για το τραπέζι που προσέφερε  στα μέλη του Συλλόγου μας.
Από την αρχή ήρθαμε σε επικοινωνία με καλούς φίλους οι οποίοι με διάθεση όρεξη και συντονισμό έλυσαν όλα τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν, γι΄αυτό και ευχαριστούμε προσωπικά τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Λάμπη Παπαδόπουλο, τον αδελφό του Νίκο, την Δημοσιογράφο κα Ιωάννα Δημουλά και τον φίλο Αυτοδύτη Αλέκο Φατούρο που ήταν ο συνδετικός κρίκος για την περαιτέρω συνεργασία. Ακολουθούν φωτογραφίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: