1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..



Καθαρισμός στη Μαρίνα Ιτέας

 Πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος υποβρύχιος καθαρισμός τμήματος στη Μαρίνα Ιτέας. 

Ο διπλός στόχος επιτεύχθηκε με επιτυχία. Αυτός ήταν να απομακρυνθούν όλα τα ανθρωπογενή ακατάλληλα υλικά από τον πυθμένα και να ευαισθητοποιήσουμε τους νέους σχετικά με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους στην εθελοντική δράση του συλλόγου. Τα αποτελέσματα ήταν καθόλα αναμενόμενα για εμάς σχετικά με τα υλικά που εντοπίσαμε. Βγήκαν αρκετά λάστιχα, ένα καροτσάκι που χρησιμοποιείται στα σούπερ μάρκετ, ένας πολύ μεγάλος σωλήνας, μία καρέκλα, διάφορα μπουκάλια, φίλτρα από πετρελαιομηχανές, μουσαμάδες, παλιά τμήματα διχτυών και άλλα αντικείμενα. 

θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη του συλλόγου μας που συμμετείχαν ως δύτες, το Γυμνάσιο Ιτέας και τα παιδιά του Β3 τμήματος με τους καθηγητές τους, τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε Ιτέας Γεώργιο Τσατσαρώνη και το Λιμεναρχείο Ιτέας που έλεγχε την κίνηση των σκαφών εντός της μαρίνας για την ασφάλεια των Δυτών μας.

Θα συνεχίσουμε τις εθελοντικές δράσεις στο επόμενο διάστημα με την ανέλκυση διχτυών "φαντασμάτων" από τον Κρισσαίο Κόλπο. 




Εκ του Δ.Σ


   

Δεν υπάρχουν σχόλια: