1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..



"ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ"

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Α΄ Ανοικτός (ΟΡΕΝ) Αγώνας Υ/Β σκοποβολής στην Ιτέα με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία για τον Σύλλογό ο οποίος έχει μικρή εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες, άλλα η θέληση και η προσπάθεια των μελών μας καθώς και η συμμετοχή πολλών φίλων – μελών άλλων συλλόγων όπως του συλλόγου «ΑΛΙΟΤΙΣ», του «Ν.Ο.Τριχωνίδας» καθώς και του συλλόγου «ΓΛΑΥΚΟΣ» οδήγησαν σε πολύ καλά αποτελέσματα.

Ο Σύλλογος Ελεύθερων & Αυτόνομων Δυτών Νομού Φωκίδας «ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ» στα πλαίσια της προσπάθειας του για διάδοση της ελεύθερης κατάδυσης ως ένα απ΄τα καλύτερα θερινά χόμπι των περισσοτέρων Ελλήνων και όχι μόνο, πέρασε το μήνυμα στους παρευρισκομένους για ασφαλείς καταδύσεις και σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που συμβάλατε γστην πραγματοποίηση αυτού του Αγώνα και ιδιαίτερα τους θεσμικούς φορείς του Νομού μας, τον Νομάρχη κ. Φουσέκη Νίκο, τους Δημάρχους Ιτέας κ. Παπαλάϊο Αριστείδη, Γαλαξειδίου κ. Αγγουρά Δρόσου και τον Αντιδήμαρχο κ. Σχίζα Ιωάννη καθώς και τον Πρόεδρο του κολυμβητηρίου Ιτέας κ. Λουκά Οικονόμου και Γιώργο Καλλία και τα μέλη μας Ιβάνοβ Υαβόρ, Κοντογεώργο Βαγγέλη και Κουμπούρη Θεόδωρο. Τέλος τους χορηγούς του Αγώνα που με την προσφορά τους διευκολύνουν το έργο μας.

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ

* «ΜΟΥΡΑΓΙΟ» ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ

* «KARTELIAS» ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ

* «Manta ray» ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ

* «4FREEDIVE» ΤΑΣΟΣ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ

* «Thalassa shop» ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΙΝΗΣ

* «CAPTAIN HOOK» ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

* «ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΑΡΚΕΤ» ΣΟΥΛΑ ΣΙΑΚΑΒΕΛΛΑ-ΓΙΟΥΣΕΦ

* «DIVESHOP.GR»

* «ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε»

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΙΤΟΥ

* «ΞΥΛΙΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΚΟΥΖΙΝΑ - ΠΟΡΤΑ – ΠΑΡΑΘΥΡΟ»

ΓΙΟΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Περιοδικό «ΒΥΘΟΣ» Εκδόσεις ΒΑΡΒΕΡΗΣ

Εφημερίδα «Εν Δελφοίς» Εκδόσεις Βαγγέλης Μυταράς «ΑΡΧΕΤΥΠΟ»

το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Ο Γραμματέας

Σταντζούρης Νίκος Δροσόπουλος Τάσος Κατσουλιέρης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: