1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο προγραμματισμένος υποβρύχιος Καθαρισμός του λιμανιού και μέρους της παραλίας στην Αλυκή Βοιωτίας.

Οι δύτες του συλλόγου μας ανέσυραν από το βυθό πολλούς σάκους με γυάλινα μπουκάλια αναψυκτικών και αλκοολούχων ποτών από την παραλία. 
Από το λιμάνι ανέσυραν πολλά πλαστικά κουτάκια αναψυκτικών,  σωλήνες, αναλώσιμα μηχανών θαλάσσης, ένα μεγάλο μουσαμά, λάστιχα, αλιευτικά είδη και διάφορα άλλα  αντικείμενα. Η ανθρώπινη αδιαφορία και η ανύπαρκτη οικολογική συνείδηση γεμίζει τους βυθούς μας στο Κορινθιακό με άχρηστα και επιβλαβή πολλές φορές για τους λουόμενους και για το θαλάσσιο περιβάλλον υλικά. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη μας που συμμετείχαν στο καθαρισμό, το πρόεδρο της κοινότητας Αλυκής Βοιωτίας, τους συλλόγους που μας προσκάλεσαν, το Ναυτικό Όμιλο Αλυκής, τον εξωραϊστικό σύλλογο της Αλυκής, τον εξωραϊστικό σύλλογο Αλυκής ΑΡΓΩ, το B Λιμενικό Τμήμα Θίσβης του Λιμεναρχείου Ιτέας για την συνεργασία.
Μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιούμε έμπρακτα αποδεικνύεται ότι με κοινή προσπάθεια μπορούμε να διατηρούμε τη θάλασσα μας το Κορινθιακό όσο το δυνατό σε καλή κατάσταση, τουλάχιστον στο παράκτιο μέτωπο.
Η προσπάθεια συνεχίζεται σας ευχαριστούμε όλους.

                Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: